Book gennemgang af dit resultat

Er din virksomhed en del af analysen, og er du nysgerrig på, hvad der ligger til grund for jeres score?

Lad os sammen gennemgå jeres virksomheds tal, så I kan få en dybere forståelse af, hvordan I kan forbedre jeres virksomheds performance og få det fulde udbytte ud af jeres online tilstedeværelse.

Når I anmoder om en gennemgang, vil vores specialister dykke ned i jeres data og forberede en præsentation af, hvilke styrker og svagheder de ser i jeres aktuelle indsatser - samt hvor de uforløste potentialer ligger gemt.

Når præsentationen er klar, gennemgår vi resultatet sammen med jer - enten ved et fysisk møde - eller alternativt online. Ved mødet fremlægger vores specialister konklusionerne fra analysen og kommer med anbefalinger til, hvordan I kan rykke jeres performance til næste niveau.

Udfyld formularen, og få dybere indsigt i baggrunden for jeres score.

Book gennemgang

Udfyld formularen og få en gennemgang

KYNETIC E-commerce Performance Benchmark 2023

44 % af de førende danske e-commercere har uindfriet potentiale på customer experience-området

1. Udfyld formularen

2. En konsultent kontakter dig inden for 24 timer

3. Du bliver inviteret til gennemgang efter 7-10 hverdage

Sådan foregår det

Når du har udfyldt formularen, vil vores specialister tage et dybdegående kig i dine data og forberede en præsentation af, hvilke parametre, der ligger til grund for din virksomheds score. Inden for 7-10 dage vil vi kontakte dig for at gennemgå dine resultater og give dig en dybere indsigt i din score i forhold til virksomhederne, der indgår i studiet. Sammen vil vi identificere områder, hvor du kan forbedre og optimere din virksomheds performance.

Disclaimer

Når du ansøger om at få indsigt i din virksomheds tal, tager vores specialister et dybdegående blik på, hvad der ligger til grund for jeres scores. Vi bestræber os på at nå alle ansøgninger igennem inden for den nævnte frist, men der kan være tilfælde, hvor vi er nødsaget til at forlænge behandlingstiden. I det tilfælde vil vi kontakte dig.