Bliv Benchmarket

Er du interesseret i at vide, hvordan din virksomhed performer sammenlignet med andre i branchen?
Vi giver dig muligheden for at få en dybere forståelse af din virksomheds performance gennem en individuel benchmarking-analyse.

Vi måler din virksomhed på de samme parametre, som vi også har målt virksomhederne i studiet på, så du kan få en idé om, hvordan du står i forhold til konkurrenterne. Når du anmoder om at blive benchmarket, går vores specialister i gang med at udføre analysen.

Vi gennemgår de samme 80+ datapunkter, som vi også har gennemgået for hver virksomhed her på sitet. Når analysen er klar, gennemgår vi resultatet sammen med jer - enten ved et fysisk møde - eller alternativt online.

Ved mødet fremlægger vores specialister desuden  konklusionerne fra analysen og kommer med anbefalinger til, hvordan I kan rykke jeres performance til næste niveau.

Udfyld formularen, og få din analyse.

Bliv Benchmarket i dag

Udfyld formularen for at blive benchmarket

Sådan foregår det

Når du har udfyldt formularen, vil vores specialister gå i gang med at foretage din analyse. Efter 7-10 dage kontakter vi dig for at gennemgå dine resultater og give dig anbefalinger til, hvordan du kan optimere din virksomheds performance. Lad os arbejde sammen for at sikre, at din virksomhed opnår sit maksimale potentiale.

1. Udfyld formularen

2. En konsultent kontakter dig inden for 24 timer

3. Du bliver inviteret til gennemgang efter 7-10 hverdage

KYNETIC E-commerce Performance Benchmark 2023

Størstedelen af virksomhederne i analysen halter efter på optimal brug af search og social i deres indsatser

Hvor ender mine data henne?

Når du ansøger om at blive benchmarket, er der tale om en individuel analyse. Dine tal vil derfor ikke fremgå på dette site, og vil udelukkende blive brugt til at sammenligne din virksomhed med andre virksomheder i branchen. Dine resultater vil ikke blive brugt i anden sammenhæng eller videregivet til tredjeparter.

NB: Da en benchmark-analyse indebærer et omfattende og grundigt arbejde, der er skræddersyet til den enkelte virksomhed, vil vi gerne understrege, at vi forbeholder os retten til at vurdere og kvalificere ansøgere for at opnå den højeste kvalitet og relevans i vores analyser.

Som konsekvens heraf kan vi ikke garantere, at alle ansøgere vil modtage en analyse. Vi prioriterer potentielle kundeemner først for at imødekomme vores målsætninger og opretholde vores standarder. Vi er taknemmelige for din forståelse og håber, at du vil respektere vores vurdering og beslutningsproces.